Wat een bijzondere tijd voor Abby, ze is  voor de eerste keer mama geworden, acht prachtige pupjes. Wat een heerlijke relaxte bevalling was het en ondanks dat alles nieuw is voor Abby is ze een super mama en kijkt ze heel trots. Het gaat prima met Abby en de pupjes. 

Wat doen ze het goed, de kleintjes van Abby. Lekkere volle buikjes en tevreden pupjes. Mama Abby is zo relaxt, en ze geniet, mooi om te zien. 

Twee weekjes oud... oogjes al een beetje open. 

Voor de eerste keer naar buiten, best spannend 

Toch wel heel fijn als we de eerste keer naar buiten gaan, dat mama ook dicht in de buurt blijft, want de grassprietjes kriebelen en we horen vogeltjes fluiten en dan ook nog de wind door onze haartjes, heel spannend hoor.

Wat een kanjers zijn het toch! Ze kunnen je al zo diep en liefdevol aankijken. En de vacht begint nu flink te groeien. 

Het lijkt alsof ze alleen maar leuker worden, kan dat nog? Ja!! Kijk en geniet maar met ons mee. Heerlijk op ontdekkingstocht.

Lieve schatten, het is alweer tijd om afscheid te nemen, jullie nieuwe baasjes staan te popelen om samen met jullie te spelen, te knuffelen en heel veel te ontdekken. Veel plezier lieve Dushi, Princesse, Jaxx, Spencer, Tommie, Moos, Jaap en Bif.