Onze meiden

Klik HIER om onze jongens te bewonderen. 


Sammie

Labradoodles Playground Sammie

Zo liefdevol terecht gekomen bij haar warme gastgezin in Limbricht. Het was liefde op het eerste gezicht van beide kanten. Sammie kroop meteen heerlijk op schoot bij de kinderen en liet zich heerlijk knuffelen. Die band samen is alleen maar sterker geworden.  Sammie is uitgegroeid tot een grote apricotkleurige medium met een heel warm en zachtaardig mensgericht karakter. Ze heeft op 17 april elf prachtige pupjes gekregen. Binnenkort komen er foto's.

ALAEU-12281 WALA 00069689 

Badu

Labradoodles Playground Badu

Lieve Badu is één van de kleinste meisjes van onze roedel, maar ondanks haar korte pootjes kan ze toch prima (op de bank) springen en heel hard rennen. Haar rode fleecevachtje wappert mooi in de wind. Badu is dol op snoepjes en vindt stokken helemaal geweldig, hoe groter hoe beter. Badu is heel aanhankelijk en altijd vrolijk en geniet samen met haar baasjes en haar lieve mensenzusje in Bunde. Badu is momenteel zwanger van Raf. We verwachten hun pupjes begin juni. ALAEU 12726 WALA 00069675

Bowie

Labradoodles Playground Bowie

Knappe Bowie is al de vierde generatie die bij ons mama mag worden, zo bijzonder. Ze is net zo aanhankelijk en gevoelig als haar voorgangers en zo een enorme aanwinst voor onze roedel, maar ze is vooral een volwaardig gezinslid. Bowie woont in Stevensweert waar volop met haar geknuffeld, gespeeld en gewandeld wordt. Ze is een kleine medium met caramelkleurige vacht. Klik hier voor foto's van haar eerste nestje. Bowie krijgt komend weekend een blind date met Guus.  ALAEU- 13293  WALA 00071265

Juulke

Labradoodles Playground Juulke

Ons prachtig mini meisje, met haar mooie rode wavy vacht en lieve lach op haar gezicht. Een beetje bescheiden, maar ook heerlijk nieuwsgierig en speels. En ze kan zo lekker tegen je aan komen zitten om even heerlijk geknuffeld te kunnen worden. Juulke wordt verwend in Munstergeleen bij haar fijne gezin. Wat zijn ze dol op haar. Klik hier voor foto's van haar eerste nestje. We hopen dat ze eind 2024 voor de tweede keer mama mag gaan worden. 

ALAEU 12724 WALA 00069673

 

Bobbie

Labradoodles Playground Bobbie

Kijk eens naar dit knappe minimeisje Bobbie. Met haar mooie fleecevachtje en ondeugende oogjes verovert ze je hart. Nog jong en een heerlijke spring in 't veld, altijd vrolijk en speels. Bobbie woont in Holtum en geniet van alle aandacht die ze krijgt, hoe meer hoe liever! En soms mag ze even logeren bij haar mama. Hoe bijzonder is dat. Bobbie mag begin 2025 voor het eerst mama worden. 

WALA00077023 ALAEU-16202

En later volgt er meer over de meiden Lieve en Jip.