Onze meiden


Juulke

Labradoodles Playground Juulke

Ons prachtig mini meisje, met haar mooie rode wavy vacht en lieve lach op haar gezicht. Een beetje bescheiden, maar ook heerlijk nieuwsgierig en speels. En ze kan zo lekker tegen je aan komen zitten om even heerlijk geknuffeld te kunnen worden. Juulke wordt verwend in Munstergeleen bij haar fijne gezin. Wat zijn ze dol op haar. 

ALAEU 12724 WALA 00069673

 

Badu

Labradoodles Playground Badu

Lieve Badu is één van de kleinste meisjes van onze roedel, maar ondanks haar korte pootjes kan ze toch prima (op de bank) springen en heel hard rennen. Haar rode fleecevachtje wappert mooi in de wind. Badu is dol op snoepjes en vindt stokken helemaal geweldig, hoe groter hoe beter. Badu is heel aanhankelijk en altijd vrolijk en geniet samen met haar baasjes en haar lieve mensenzusje in Bunde. 

ALAEU 12726 WALA 00069675 

Sammie

Labradoodles Playground Sammie

Zo liefdevol terecht gekomen bij haar warme gastgezin in Limbricht. Het was liefde op het eerste gezicht van beide kanten. Sammie kroop meteen heerlijk op schoot bij de kinderen en liet zich heerlijk knuffelen. Wat hebben ze er veel zin in om haar heel veel te gaan leren. Sammie is inmiddels uitgegroeid tot een grote roodkleurige medium. 

ALAEU-12281 WALA 00069689

Abby

Labradoodles Playground Abby

Dit medium meisje groeit op in Meerssen waar ze het super naar haar zin heeft. Met drie grote "zussen" om haar heen is er altijd wel iemand om mee te knuffelen, spelen of wandelen. Abby is ontzettend lief, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend.  Eigenlijk mocht ze niet op de bank, maar met haar prachtige ogen en lieve blik heeft ze het toch voor elkaar gekregen.

ALAEU 8949 WALA 00027859

Saartje

Labradoodles Playground Saartje

Saar is een lief en gevoelig meisje, een medium. Met haar mooie apricotkleurige vacht met witte vlekken is ze een prachtige verschijning. Aan aandacht geen tekort voor deze kleine meid, ze geniet met volle teugen van alle mensen om haar heen. 's Nachts slaapt ze het liefst op de oude jas van haar baasje die ze zelf van de kapstok weet te plukken. Saartje groeit op in Einighausen en boft enorm met haar liefdevolle gezin.   ALAEU 9184 WALA 00027881

Bowie

Labradoodles Playground Bowie

Knappe Bowie is al de vierde generatie die bij ons mama mag worden, zo bijzonder. Ze is net zo aanhankelijk en gevoelig als haar voorgangers en zo een enorme aanwinst voor onze roedel, maar ze is vooral een volwaardig gezinslid. Bowie woont in Stevensweert waar volop met haar geknuffeld, gespeeld en gewandeld wordt. Ze is een medium met caramelkleurige vacht.

ALAEU- 13293  WALA 00071265

Pucky

Gelderse Doodles Pucky

Wat een schattig meisje is ze toch, onze mini Pucky met haar donker rode fleece vacht. Zo lief en zo slim.  Waar Pucky loopt zie je de voorbijgangers omkijken, ze heeft een prachtige elegante loop en haar zachtaardige uitstraling zorgt voor veel bekijks. Knuffelen is haar grootste hobby. Pucky woont in Sittard waar ze aan liefde en aandacht niets tekort komt.  

Alaeu 9213 WALA 00027875

Emma

Labradoodles Playground Emma

Wat een prachtige verschijning, als Emma rent wappert haar fleecevacht prachtig in de wind. Emma boft want ze mag bijna altijd met de baasjes mee, ze is regelmatig op het voetbalveld te vinden en al behoorlijk handig geworden met de bal. Ook is het schoolplein voor haar heel bekend terrein. Los lopen doet ze super, ze houdt haar baasjes heel goed in de gaten want dat zijn haar allerliefste maatjes. Emma is een grotere medium en woont in een heel fijn gastgezin in Brunssum. ALAEU 9925  WALA 00027872

 

Luna

Labradoodles Playground Luna

Wat een heerlijke lieverd! Luna geniet samen met haar  baasjes van heerlijke wandelingen in mooie natuurgebieden. Luna vindt alles leuk, steentjes, takken en vooral heel veel snuffelen. Ook water en modderpoelen zijn voor haar een feest. Verder kan ze zwemmen als de beste! En hoe geweldig is het dat haar zoontje Koda bij haar is komen wonen. Wat een pret hebben die twee samen.  ALAEU-11584 WALA 00060473

Vaya

Labradoodles Playground Vaya

Lieve Vaya met haar vrolijke snoetje en witte borst is een mediummeisje. Ze woont in Neer waar ze in de hele grote tuin naar hartenlust kan spelen. Ze wil het liefst dicht bij je zijn, heel veel knuffelen en is dan ook altijd waar haar baasje ook is. Maar in het bos kan ze rennen als de beste, door de struiken en over boomstammen, ze is dan ineens een hele stoere meid. Inmiddels woont haar dochter Vita ook bij haar, zo bijzonder!

ALAEU- 9926 WALA 00027882

Cootje

Labradoodles Playground Cootje

Cootje boft enorm want ze woont bij haar mama Boef en heel dicht bij haar broertje en zusje. Elke dag is een feest voor Cootje. Dagelijks is ze in het bos te vinden. Heerlijk rennen, stoeien, knuffelen en daarna lekker tegen haar mama Boef aan liggen en uitrusten. Aan activiteiten bij haar fijne gezin nooit een gebrek. Cootje is een heerlijke makkelijke en vrolijk hond, uitgegroeid tot een medium met prachtige rode vacht . ALAEU-11313 WALA 00069553

Hieronder onze meiden voor de toekomst. Kijk en geniet met ons mee.