Saar en Dommel, wat een prachtig koppeltje. Beiden zo lief en knuffelig, Dommel een tikkeltje ondeugend, maar met een heel klein hartje en Saar beetje voorzichtiger. 

 

De pupjes van Saar zijn geboren, maar liefst tien stuks! En wat doet Saar het goed, heel lief, zorgzaam en geduldig. Ook de kleintjes doen het super, allemaal mooi op gewicht. 

Herkennen jullie ze nog, een weekje ouder en de oogjes net open. Heel voorzichtig kijken ze rond. Op de foto lijken ze misschien al groot, maar ze zijn nog echt maar heel klein. Slapen voornamelijk en als mama in de buurt is worden ze wakker en drinken ze enthousiast hun melk. Ze oefenen al met hun eerste pasjes zetten, heel wankel, maar het begin is er.  

Langzaam maar zeker wordt hun wereldje groter en vinden ze het leuk om een heerlijke grote zachte knuffel te ontdekken. Eraan snuffelen en er overheen klimmen en onderdoor kruipen om te kijken wat er aan de andere kant is. Na vijf minuutjes zijn de batterijen weer leeg en vallen ze  tevreden in slaap. 

Wij kunnen inmiddels al best mooi zitten. Ook drinken we al melk uit een bakje en beginnen we te spelen met allerlei speeltjes. Het liefst slapen we gezellig dicht tegen elkaar aan. 

Smelt, smelt, allemaal zo'n lieve uitstraling... en trouwe oogjes die je nu al vragend kunnen aankijken.

En lekker voor het eerst naar buiten, nog heel onwennig en afwachtend, maar wel weer fijne nieuwe indrukken opgedaan.

Vier meiden op een rij. Observerend wat er allemaal buiten gebeurd. Fluitende vogeltjes en waaiende blaadjes, alles is nieuw voor ze. 

Wat een heerlijke pupjes, we kunnen wel foto's blijven maken, zo schattig zijn ze. Zie hieronder broer (rechts) en zus...

En vier broertjes, nog een beetje steun zoeken bij elkaar, want het is allemaal best spannend buiten.