Onze honden

 Loeka

Loeka is een grote medium (52 cm) en onze grote knuffelbeer, mooi breed gebouwd en heeft een prachtige rode en volle wavy fleece vacht. Loeka is ontzettend aanhankelijk en wil heel graag bij je zijn. Ze luistert heel goed en loopt prima zonder riem met je mee. Ze speelt heel graag met balletjes en takjes in de tuin. Het liefst kruipt ze bij je op schoot, ondanks dat dat eigenlijk niet past. (ALAEU-5068)


Bonny

Zie hier onze prachtige Bonny, met haar sneeuwwitte fleecevacht en altijd vriendelijke blik. Bonny is een grote medium (50 cm), dochter van Fenna en heeft precies dezelfde leuke glimlach als haar moeder. Ze heeft het heel gezellig in Valkenburg bij haar gastgezin, waar ze volop aandacht krijgt en lekker veel los mag lopen. (ALAEU-6366)

Lizzy

Wat een heerlijke knuffelbeer is Lizzy toch. Ze is 45 cm hoog en heeft een volle rode vacht en het wit op haar borst samen met het witte puntje aan het einde van haar staart maken haar heel herkenbaar. Ze is al met haar baasjes mee naar Denemarken en Frankrijk op vakantie geweest, waar ze onafscheidelijk is van de kinderen. Overal waar ze loopt steelt ze de show, wat zijn we blij met deze meid! (ALAEU-7079)

 

 

Fenna

Fenna is een grote medium (52 cm) en altijd vrolijk en nieuwsgierig. Ze heeft een mooie crème/golden wavy fleece vacht en een vriendelijk koppie met grote sprekende ogen. Fenna is een actieve hond en wil graag samen spelen en wandelingen maken. Daarna ploft ze tevreden in haar mand waar ze bij moet komen van alle indrukken. Spelen met water vindt ze geweldig. Zodra de tuinslang aan kan is het feest voor haar. Ze kent de regeltjes heel goed en vindt het heel leuk om samen spelletjes te doen. Oh, en niet te vergeten, ze is dol op eten ;)   (ALAEU-4576)

 

 

 

Puk

 En dit is onze kleine en altijd vrolijke Puk. Puk is een mini (38 cm) met prachtige ogen en een chocoladebruine curly fleece vacht. Puk vindt het geweldig om met haar twee grote zussen te spelen en de wereld te ontdekken. Ze is heel zelfverzekerd en nieuwsgierig. Ze leert de commando's heel gemakkelijk want ze is dol op snoepjes en zal er dus alles voor doen om die te veroveren. Puk woont in een fijn gastgezin in Einighausen waar ze lekker veel aandacht krijgt en vriendje is geworden met Poes. (ALAEU-5550)

 Teddy

 Mag ik jullie voorstellen aan onze grote knuffel, Teddy. 

Ze is een kleine medium (45 cm) heeft een mooie karamelkleurige curly fleecevacht, prachtige lichte ogen en een bruine neus. Teddy is heel erg lief en mensgericht en kwispelt meteen als je naar haar kijkt. Ze loopt het liefst de hele dag achter je aan, maar als ze haar speeltjes ziet kan ze zich daar ook heerlijk uren mee vermaken. Teddy woont bij haar lieve baasjes in Kerkrade waar ze lekker verwend wordt en die haar overal mee naar toe nemen. (ALAEU-6123)

 

 

Charlie

 Met trots stellen we aan jullie voor: Charlie.

Charlie is een hele lieve meid, een mini (40 cm)  met een mooie zachte abricot kleurige wavy fleece vacht. Ze vindt het heerlijk om te knuffelen. Maar nog leuker vindt ze het om de wereld te ontdekken. Ze gaat graag overal mee naar toe en is lief voor iedereen. Charlie woont bij een lief gezin in Born waar ze goed verzorgd wordt en alles krijgt wat ze nodig heeft. (ALAEU-5757)

Nora

Deze energieke en stoere meid is een grote medium/kleine standaard (54 cm) die altijd wel zin heeft om lekker los door de velden te rennen. Helemaal onder de modder, maar o zo tevreden keert ze dan terug naar huis. Ze is enorm intelligent en kan de moeilijkste hondenpuzzels oplossen. Ook bij de cursussen die ze samen met haar baasjes volgt weet ze steeds de show te stelen. Nora is een dochter van Fenna en woont in Born bij een heel lief gezin die veel tijd voor haar hebben. (ALAEU-6369)

Boef

Mag ik jullie voorstellen aan onze Boef, dochter van Loeka. Met haar 42 cm is zij een grote mini. Haar prachtige rode wavy fleece vacht wappert heerlijk door de wind. Boef doet haar naam eigenlijk geen eer aan, ze is heel vriendelijk en gemakkelijk in omgang, luistert goed, houdt van heerlijk in de bossen rennen en van lekker knuffelen. Zij woont in Valkenswaard waar ze flink verwend wordt door het hele gezin. (ALAEU-7080)

Bella

 Onze o zo lieve en rustige Bella is een medium (46 cm) met een chocoladebruine fleece vacht. Bella is heel aanhankelijk en wil het liefst de hele dag bij je in de buurt zijn. Bij nieuwe mensen kijkt ze eerst de kat uit de boom. Haar rustige en stabiele karakter zorgt ervoor dat ze met elke hond goed overweg kan. Bella vindt het heerlijk om te knuffelen, wandelen en ook kan ze goed naast de fiets mee rennen en is ze kampioen puzzeltjes oplossen. Ze heeft een heel liefdevol thuis in Weert. (2815)

 

 

Thuurke

 Thuurke is ons eerste reutje, een mini van 41 cm. Met zijn zachtaardige en mensgerichte karakter is hij een geweldige aanwinst. Zijn prachtige rode lokken en lieve blik laten veel harten smelten. Wat een heerlijk menneke. Thuurke knuffelt, speelt, leert, slaapt en is af en toe ondeugend in Sittard bij een gastgezin die hem heel veel liefde en aandacht geeft. Thuurke heeft alle gezondheidstesten met vlag en wimpel gehaald en is ook beschikbaar voor collega fokkers. Voor meer foto's klik hier(ALAEU-6382)

Mink

Mink is één van onze reutjes, een medium (45 cm) met een prachtige abricot kleurige wavy fleece vacht en hier en daar een witte lok. Met zijn grote ogen kan hij je heel doordringend aankijken. Hij is ontzettend aanhankelijk en heel knuffelig. Hij heeft het erg naar zijn zin in zijn gastgezin in Maastricht waar hij natuurlijk door en door verwend wordt. Af en toe mag hij zelfs mee naar het hockeyveld waar hij zijn charmes wel weet te gebruiken. (ALAEU-6441) 

George (roepnaam Woezel)

Onze George is één van onze mannen, een medium (47cm)  met een schitterende caramelkleurige curly fleecevacht. Hij is ontzettend aanhankelijk, zelfverzekerd en relaxt. Lopen aan de lijn doet hij vanaf het begin heel netjes. Knuffelen kan hij als de beste en met zijn prachtige lichte ogen kijkt hij vriendelijk de wereld in. George is lief voor iedereen. George woont in een heel gezellig gezin in Sittard waar hij op groeit samen met zijn baasjes, drie stoere jongens en een hondenvriend. Labradoodles Playground en Doutzen Doodles zijn samen eigenaar van George. (ALAEU-6761)

 

Hieronder onze drie jongste telgen. Kijk en geniet met ons mee :) 

 

Roxx

Graag showen we ook al even met ons kleine meisje Roxx, dochter van charlie en Thuurke. Ze is een echte mini en steelt altijd de show. Door haar speelse karakter, haar lieve blik en haar prachtige zachte vacht krijgt ze overal waar ze komt veel aandacht. Lekker spelen en knuffelen kan deze jonge dame volop in Stevensweert waar met ontzettend veel liefde voor haar gezorgd wordt. 

Coco

Wat zijn we trots op ons diepzwart mini meisje Coco, dochter van Bella en Thuurke. Haar prachtige vacht zweeft heerlijk in de wind als ze met haar sierlijk loopje door de velden rent. Coco groeit op in Eijsden bij een heel lief gezin waar veel met haar geknuffeld, gespeeld en gewandeld wordt. Coco is een tikkeltje ondeugend en geniet van alle aandacht die ze krijgt. Zodra ze wat ouder is gaan we haar laten testen en hopen we dat ze ook mama mag worden.  

Zoë

Ons jongste meisje van de roedel van Labradoodles Playground is Zoë. Ze is een dochter van Teddy en Mink en woont in een heel gezellig gezin in Sittard waar de twee jongens graag met haar knuffelen en spelen. Zoë is heel lief en speels en zeker ook leergierig. Naast lekker wandelen zit ze het liefst op je schoot en als het even kan krijg je een heerlijke dikke natte kus van haar.