Onze honden

 Loeka

 Loeka is een grote medium (52 cm) en onze grote knuffelbeer, mooi breed gebouwd en heeft een prachtige rode en volle wavy fleece vacht. Loeka is ontzettend aanhankelijk en wil heel graag bij je zijn. Ze luistert heel goed en loopt prima zonder riem met je mee. Ze speelt heel graag met balletjes en takjes in de tuin. Het liefst kruipt ze bij je op schoot, ondanks dat dat eigenlijk niet past. (ALAEU-5068)

 

  

 


Bonny

Zie hier onze prachtige Bonny, met haar sneeuwwitte fleecevacht en altijd vriendelijke blik. Bonny is een grote medium (50 cm), dochter van Fenna en heeft precies dezelfde leuke glimlach als haar moeder. Ze heeft het heel gezellig in Valkenburg bij haar gastgezin, waar ze volop aandacht krijgt en lekker veel los mag lopen. 

 

 

 

  

 

Thuurke

 Thuurke is ons eerste reutje, een mini van 41 cm. Met zijn zachtaardige en mensgerichte karakter is hij een geweldige aanwinst. Zijn prachtige rode lokken en lieve blik laten veel harten smelten. Wat een heerlijk menneke. Thuurke knuffelt, speelt, leert, slaapt en is af en toe ondeugend in Sittard bij een gastgezin die hem heel veel liefde en aandacht geeft. (ALAEU-6382)

 Thuurke heeft alle gezondheidstesten met vlag en wimpel gehaald en is ook beschikbaar voor collega fokkers. Voor meer foto's klik hier.

 

 

Puk

 En dit is onze kleine en altijd vrolijke Puk. Puk is een mini (38 cm) met prachtige ogen en een chocoladebruine curly fleece vacht. Puk vindt het geweldig om met haar twee grote zussen te spelen en de wereld te ontdekken. Ze is heel zelfverzekerd en nieuwsgierig. Ze leert de commando's heel gemakkelijk want ze is dol op snoepjes en zal er dus alles voor doen om die te veroveren. Puk woont in een fijn gastgezin in Einighausen waar ze lekker veel aandacht krijgt en vriendje is geworden met Poes. (ALAEU-5550)

Mink

Mink is één van onze reutjes, een kleine medium (45 cm) met een prachtige rode wavy fleece vacht en hier en daar een witte lok. Met zijn grote ogen kan hij je heel doordringend aankijken. Hij is ontzettend aanhankelijk en heel knuffelig. Hij heeft het erg naar zijn zin in zijn gastgezin in Maastricht waar hij natuurlijk door en door verwend wordt. Af en toe mag hij zelfs mee naar het hockeyveld waar hij zijn charmes wel weet te gebruiken. 

Fenna

 Fenna is een grote medium (52 cm) en altijd vrolijk en nieuwsgierig. Ze heeft een mooie crème/golden wavy fleece vacht en een vriendelijk koppie met grote sprekende ogen. Fenna is een actieve hond en wil graag samen spelen en wandelingen maken. Daarna ploft ze tevreden in haar mand waar ze bij moet komen van alle indrukken. Spelen met water vindt ze geweldig. Zodra de tuinslang aan kan is het feest voor haar. Ze kent de regeltjes heel goed en vindt het heel leuk om samen spelletjes te doen. Oh, en niet te vergeten, ze is dol op eten ;)   (ALAEU-4576)

 

 

 

 Teddy

 Mag ik jullie voorstellen aan onze grote knuffel, Teddy. 

Ze is een kleine medium (45 cm) heeft een mooie karamelkleurige curly fleecevacht, prachtige lichte ogen en een bruine neus. Teddy is heel erg lief en mensgericht en kwispelt meteen als je naar haar kijkt. Ze loopt het liefst de hele dag achter je aan, maar als ze haar speeltjes ziet kan ze zich daar ook heerlijk uren mee vermaken. Teddy woont bij een lief baasje in Heerlen die haar lekker verwent en overal mee naar toe neemt. (ALAEU-6123)

 

 

Charlie

 Met trots stellen we aan jullie voor: Charlie.

Charlie is een hele lieve meid, een mini (40 cm)  met een mooie zachte rode wavy fleece vacht. Ze vindt het heerlijk om te knuffelen. Maar nog leuker vindt ze het om de wereld te ontdekken. Ze gaat graag overal mee naar toe en is lief voor iedereen. Charlie woont bij een lief gezin in Sittard waar ze goed verzorgd wordt en alles krijgt wat ze nodig heeft. (ALAEU-5757)

 

 

Nora

Deze energieke en stoere meid is een grote medium/kleine standaard (54 cm) die altijd wel zin heeft om lekker los door de velden te rennen. Helemaal onder de modder, maar o zo tevreden keert ze dan terug naar huis. Ze is enorm intelligent en kan de moeilijkste hondenpuzzels oplossen. Ook bij de cursussen die ze samen met haar baasjes volgt weet ze steeds de show te stelen. Nora is een dochter van Fenna en woont in Born bij een heel lief gezin die veel tijd voor haar hebben. 

 

Bella

 Onze o zo lieve en rustige Bella is een medium (46 cm) met een chocoladebruine fleece vacht. Bella is heel aanhankelijk en wil het liefst de hele dag bij je in de buurt zijn. Bij nieuwe mensen kijkt ze eerst de kat uit de boom. Haar rustige en stabiele karakter zorgt ervoor dat ze met elke hond goed overweg kan. Bella vindt het heerlijk om te knuffelen, wandelen en ook kan ze goed naast de fiets mee rennen en is ze kampioen puzzeltjes oplossen. Ze heeft een heel liefdevol thuis in Weert.

 

 

George (roepnaam Woezel)

Onze George is één van onze mannen, een medium (47cm)  met een schitterende caramelkleurige curly fleecevacht. Hij is ontzettend aanhankelijk, zelfverzekerd en relaxt. Lopen aan de lijn doet hij vanaf het begin heel netjes. Knuffelen kan hij als de beste en met zijn prachtige lichte ogen kijkt hij vriendelijk de wereld in. George is lief voor iedereen, hij is een echte allemansvriend. Lieve George woont in een heel gezellig gezin in Sittard waar hij op groeit samen met zijn baasjes, drie stoere jongens en een hondenvriend. (ALAEU-6761). Labradoodles Playground en Doutzen Doodles

zijn samen eigenaar van George.