Lieve Teddy is op 25 april bevallen van vijf prachtige pupjes. Het was een snelle en makkelijke bevalling en zowel Teddy als haar pups doen het goed. Teddy is heel tevreden, heel trots, heeft ruimschoots melk en verzorgt de pupjes met heel veel liefde.

 

Mink is de papa van dit nestje, dit is zijn eerste nestje. Wat leuk om te zien dat een aantal pupjes het witte streepje van papa hebben.

Welkom lieve kleine pupjes!

Alweer één weekje oud, zo mooi... En wat groeien ze snel.

Elf daagjes oud, heerlijk!

16 daagjes, de oogjes zijn open, we blijven foto's maken, want ze zijn toch zo schattig. Geniet lekker met ons mee...

Drie weken.. de knapperds!

En weer een weekje later... heerlijk, we genieten zo van ze!

Vijf weken oud en groot genoeg om lekker naar buiten te gaan.

Zes weekjes oud zijn de lieverds nu en wat zijn we trost op ze. Ze huppelen graag vrolijk rond in de tuin en als ze slapen liggen ze het liefst op elkaar in hetzelfde mandje. Lieve Zoë, relaxte Pelle, charmante Mister, knuffelige Roxanne en nieuwsgierige Sara.

Lieve, lieve pupjes, wat waren jullie ongelooflijk braaf, elke ochtend rustig met z'n vijven op een rijtje wachten tot ik jullie eten kwam brengen. Altijd leuk samen spelen en daarna heel dicht bij elkaar weer in slaap vallen. We hebben heel veel met jullie geknuffeld en ontzetten van jullie genoten. Nu is het tijd om de grote wereld te gaan ontdekken. Met tranen in m'n ogen laat ik jullie gaan, het volste vertrouwen dat jullie het bij de nieuwe baasjes ook weer heel goed hebben. Heerlijke knuffels, het allerbeste! 

Zie hier Zoë met vijf maanden, wat groeien ze snel he!

Knappe Pelle, onze kanjer!!