Nora en Mink vinden elkaar echt heel erg leuk, wat zijn ze lief samen. Half november verwachten we van dit tweetal pupjes, we zijn de dagen al aan het aftellen. Het buikje van Nora is al behoorlijk dik, dus dat belooft wat...

Wat zijn we ongelooflijk trots op Nora, ze heeft maar liefst TIEN!! pupjes op de wereld gezet. Allemaal stuk voor stuk lekkere stevige en prachtige pupjes. Het was een snelle en makkelijke bevalling en Nora heeft haar draai als mama al helemaal gevonden. Ze zorgt zo liefdevol voor de kleintjes, wijkt niet van hun zijde en kan haar ogen er niet vanaf houden. En wij ook niet ;)  

Alweer een week oud, wat groeien ze toch hard, neusjes worden langzaam zwart en haartje worden langer.

Twee weekjes jong, heel voorzichtig gaan de oogjes open, welkom lieverds.

Bijna drie weekjes... 

 Vier weekjes, wat zijn ze prachtig hè!

 En nog meer foto's, we blijven er zo van genieten.

Vijf weekjes, de tijd vliegt voor ons, aan de andere kant tellen de nieuwe baasjes de weken af.  

Zes weekjes en elke dag genieten!

En dan is het tijd om ze alweer uit te zwaaien, ze gaan de grote wereld ontdekken met hun nieuwe gezinnen. Altijd weer even moeilijk voor ons maar ze zijn eraan toe en wat zullen ze het leuk gaan vinden. Lieve schatten, veel plezier!

Wat een avontuur, nog even samen met mama naar het bos!

Met heel veel dank aan het geweldige gastgezin van Nora die met zoveel liefde en aandacht de pupjes een fantastische start hebben gegeven. 

Kijk eens hierboven hoe Boef al gegroeid is, wat een lieverd...

En hieronder zijn zusje Saartje, zij wordt al een echt dametje ;)

Heerlijke terugkomdag gehad met de hondjes en hun baasjes. Wat zijn ze allemaal mooi uitgegroeid en goed verzorgd. Allemaal happy honden en happy baasjes. Dank jullie wel voor de grote opkomst, de leuke verhalen, de gezelligheid en de goede zorgen!