En ja, daar zijn ze dan, zes prachtige pupjes, drie teefjes en drie reutjes, tussen de 200 en 300 gram. Het was een snelle en makkelijke bevalling en Loeka lijkt zo gelukkig.  Ze is heerlijk relaxt en tevreden zoals altijd. We gaan haar en de pupjes weer flink verwennen. 

De allereerste portretjes van de zesling van Loeka. Smelt, smelt...

En helemaal in dromeland in onze heerlijke warme dekens.

Inmiddels twee weekjes oud en de oogjes al voorzichtig een beetje open. 

Bijna drie weekjes en al een beetje de omgeving aan het ontdekken. 

Vier weekjes oud.

Vier weekjes oud en wat zijn ze braaf, keurig op een rijtje én met aandacht voor de camera. Wel een beetje slaperig en met een vol buikje. Heerlijk, we genieten hier zo van. Wat ons betreft mag de tijd nu even stil blijven staan. 

Lieve knappe kanjers, we gaan jullie los laten, de nieuwe baasjes hebben alles klaar staan om jullie een fijne start te geven in jullie nieuwe huisjes. Daar worden jullie met heel veel liefde ontvangen. Wij missen jullie nu al, maar hebben er vertrouwen in dat alles goed gaat. Veel plezier bij jullie nieuwe gezinnen.

Max heet vanaf nu Pepsi, Finn blijft Finn, Wessel wordt Choco, Nina wordt Peppa, Eefje wordt Bibi en Joy is vanaf nu Daisy. 

En wat vliegt de tijd, hieronder een foto van Loeka met haar inmiddels volwassen dochter Boef en haar kleindochter Cootje. 

Drie generaties op een rij. Smelt, smelt!