12 december 2017: Fenna en Thuurke hebben het heel leuk gehad samen, ze verwachten rond 10 februari pupjes te krijgen.

 

2 februari 2018: Het buikje van Fenna begint al lekker rond te worden. Ze neemt wat vaker haar rust, maar wandelt nog graag een paar keer per dag mee door de velden.  

 

9 februari: haar buikje is rond, maar Fenna heeft nergens last van. Ze vindt het heerlijk al die extra aandacht en dat geknuffel. Ook loopt ze nog steeds heel tevreden de hele ronde drie keer per dag mee. 

 

10 februari: Oh wat is ze trots, zie haar eens stralen...

Fenna is zojuist bevallen van zeven prachtige pupjes, vier teefjes en drie reutjes. De gewichtjes van de pups zitten tussen de 280 en 360 gram. Mama en de pupjes doen het geweldig.

 

Het eerste voorstelrondje. Deze prachtige plaatjes zijn vlak na de geboorte gemaakt. Wat zijn ze mooi he.. 

We zijn alweer een weekje verder en zo trots of Fenna. Ze zorgt zo liefdevol voor de pupjes. En kijk eens hoe hard ze al gegroeid zijn.

Twee weekjes oud, netjes op een rij.

En alweer drie weekjes oud, wat groeien ze snel... Vergelijk de foto van hieronder maar eens met de groepsfoto hierboven. Dit is een week verschil. Duidelijk dat mama Fenna het perfect doet. en ze is zo lief en zorgzaam en geduldig. Mooi om te zien. Zo trots op haar.

Haha, passen eigenlijk al lang niet meer op m'n handen, maar dit schattig mannetje heeft het zo nog prima naar z'n zin. 

Vier weekjes oud, zo lief... 

Vijf weekjes, ze worden alleen maar leuker..

Zes weekjes, lekker veel buiten spelen!

En dan is het ineens weer heel stil in huis. Lieve Bras, Luna, Joy, Logan, Mikkie, Yara en James, heel veel geluk in de grote wereld, we hebben ontzettend van jullie genoten. Het ga jullie goed. Liefs, liefs, liefs ...

Wat leuk om ze na maanden weer terug te zien, uitgegroeid tot heerlijke speelse pubers. Lekker samen rennen, lekker vies worden bij de modderpoelen, wat een lol samen. De baasjes genieten volop en wij zijn enorm trots.