En daar zijn ze dan, de vier prachtige pupjes van Coco en Joep. Het was een snelle en makkelijke bevalling en Coco is ontzettend lief en zorgzaam. Vanaf het eerste moment geniet ze al echt van haar kleintjes. Het zijn drie teefjes en één reutje, drie in lichte kleuren (caramel) en een bruintje. We zijn alweer helemaal verliefd en super trots op Coco.

Kijk die kleine snoetjes, nog zo pril. Op de foto's net een paar uur oud. Echte wondertjes. 

Alweer een week oud en verdubbeld in geboortegewicht. Wat gaat dat toch altijd snel. Als ze geboren worden nog zo klein en fragiel en nu al duidelijk steviger en sterker. Mooi om te zien. 

Twee weekjes en voorzichtig kijken ze de wereld in. Zo welkom lieve kleintjes.

Bobbie kruipt al voorzichtig over het randje, nieuwsgierig wat er allemaal te zien is....

Drie weekjes oud, nog heel rustig, maar wel al wat nieuwsgieriger naar alles wat om hun heen gebeurd én naar elkaar.

Kijk eens hoe hard ze groeien, ruim vier weken en al flinke hondjes. Wel vinden ze nog heel veel spannend, dus langzaam maken ze kennis met nieuwe dingen. Knuffelen vinden ze helemaal geweldig en mama's staart hebben ze ook ontdekt om mee te spelen. 

Hier smelt je toch van. Wat een heerlijke koppies, een beetje afwachten, maar ook al wat ondeugend. 

Lekker naar buiten! Mama helpt een beetje, want het is best spannend. Kriebelende grassprietjes, waaiende blaadjes en fluitende vogeltjes. 

En nu met hun nieuwe forever namen... Guusje wordt Dushi, Bobbie wordt Cooper, Linda wordt Saartje en Lou-lou blijft Lou-lou. 

Oma Bella komt op visite bij haar dochter en kleinkinderen. Wat kijkt ze trots. Zo mooi, drie generaties in drie kleuren. 

Links oma Bella, rechts mama Coco en in het midden dappere pupje Dushi. Wat een liefde....

Tijd om uit te vliegen, lieve schatten. Wat zullen we jullie missen. Heel veel geluk in jullie nieuwe gezinnen. Wij zijn trots op mama Coco die het echt geweldig heeft gedaan en we danken het gastgezin voor het vertrouwen dat ze in ons hebben. Wij hebben weer enorm genoten.