25 juni:

We hebben weer geweldig nieuws te melden...

Deze twee kanjers, Bonny en Thuurke waren op slag verliefd op elkaar. Wat hebben ze heerlijk gespeeld en nu afwachten of er ook pupjes op komst zijn. We verheugen ons er weer enorm op.  

 

15 augustus:

Jazeker komen er pupjes, het buikje van Bonny begint lekker rond te worden. Eind augustus hopen we de pupjes te kunnen knuffelen. Bonny doet lekker wat rustiger aan, zodat de pupjes nog even goed kunnen groeien. 

24 augustus is Bonny bevallen van zeven prachtige pupjes, het was een snelle en makkelijke bevalling. Bonny zorgt super goed voor de kleintje. Wat zijn ze klein, nog zo pril, wat een wondertjes, hier net na de geboorte

Eén weekje oud, wat groeien ze snel, je ziet ook de vacht al heel mooi groeien. Het aller kwetsbaarste gaat er al wat vanaf. 

Alweer ruim twee weekjes oud, de oogjes gaan voorzichtig open. Ze beginnen ook al wat te waggelen, maar het is vooral slapen en eten wat ze doen. Oh, en ze genieten er al overduidelijk van als je met ze knuffelt.

Kijk ze eens groeien, al echt nieuwsgierig. 

Vier weekjes oud, al lekker speels.

Vijf weekjes, het beginnen heerlijke boefjes te worden.

Zo leuk altijd als ze naar buiten kunnen, heerlijk een hele nieuwe wereld ontdekken. Eerste keer regen, eerste keer gras, eerste keer waaiende blaadjes, eerste keer op stokjes knabbelen, Altijd weer bijzonder.

Lekker veilig dicht bij mama, toch allemaal wel een beetje spannend.

Wat vliegt de tijd, de kleine boefjes van Bonny gaan alweer uitvliegen. 

Lieve Billie, Walter, Bobby, Nova, Finn, Mac en Bowie, heel veel geluk bij jullie nieuwe gezinnen, we hebben van jullie genoten. 

Bye, bye, liefies xxx

Finn, elf weekjes... Altijd weer een speciaal moment om zo'n kleintje na een paar weekjes weer te zien.