Lieve Boef heeft een date gehad met Joep. 

We hebben middels een echo al even stiekem in haar buikje gekeken en ja hoor, daar is vanalles aan het groeien. Vlak voor de kerst zullen we de kleintjes mogen vast houden. We hebben er zoveel zin in!

 

Boef haar vijf prachtige pupjes zijn geboren. Alles gaat super met mama en de kleintjes.

Graag stellen we jullie voor aan de vijf kanjers van Boef, zowel mama Boef als wij zijn in de zevende hemel. Boef is zo relaxt en geniet van haar kleintjes. En die kleine hummeltjes zijn prachtig. Kijk en geniet met ons mee. 

Ze passen nog prima op één hand

De kleintjes hebben hun oogjes geopend. Nog wat waterig kijken ze de wereld in. 

Boef geniet volop van het moederschap. En wat doet ze het toch goed!

Wat een fotomodelletjes, alle vijf keurig op een rijtje.

Trotse mama, met haar dochter. Enige meisje in het nest tussen haar vier broertjes. En hoe bijzonder, zij mag bij haar mama blijven wonen. 

Vijf weekjes oud, dus lekker buiten spelen, en natuurlijk ook even poseren voor de foto. Wat zijn het leuke beertjes he. We genieten volop!

 

Vier zonen en één dochter heeft Boef gekregen en we hopen dat haar dochter Cootje later ook mama mag worden. Kijk eens hoe trots de drie generaties op een rij. Oma Loeka kijkt niet alleen liefdevol toe, maar speelt ook veel met de kleintjes. Wat een teamwork. Zo trots!!

Lieve kleintjes, heel veel geluk in jullie nieuwe gezinnen. We hebben van jullie genoten!

En dank je wel, knappe, lieve, zorgzame, geduldige, knuffelige en speelse mama Boef. Wat was het heerlijk om jou hier te hebben.