Bella is bevallen van vijf prachtige en lekker stevige pupjes. Vier reutjes en één teefje. Wat een mooie kleurtjes, drie pupjes zijn bruin, één witte en een caramelletje. De laatste lijkt sprekend op z'n vader Joep. Alles gaat goed met moeder en de kleintjes. Bella is heel lief en zorgzaam en kijkt graag naar haar pupjes. 

Kijk nou, wat een knappertjes, zo pril en nu al zo mooi. Dit is op en top genieten. 

Heerlijk hè, die kopjes. En wat lijken ze op elkaar. De namen zijn al bekend, Bobbie, Juulke, Pip, Sem en Beer, we gaan jullie de komende weken heerlijk verwennen en langzaam samen met jullie op ontdekkingstocht. 

En het eerste weekje is alweer om, de kleintjes groeien goed, allemaal in geboortegewicht verdubbeld. De oogjes zijn nog dicht en ze liggen het liefst nog allemaal lekker bij elkaar en tegen mama Bella aan. 

Twee weekjes oud en de oogjes open, zo lief!

Voorzichtig werpen ze een eerste blik de grote wereld in.

Je ziet ze groeien en wat worden ze sterk, kopjes trots omhoog en beenspieren trainen :), maar vooral heel veel slapen....

Drie weekjes, heerlijk die dromerige blikken.

En nog meer dromerige blikken...

Vijf weekjes, ook de vachten beginnen nu flink te groeien, hier en daar een ondeugend plukje de verkeerde kant op. 

Lekker naar buiten, mama Bella helpt de kleintjes de wereld ontdekken, want het is nog best wel spannend voor ze.

Op avontuur, wat worden ze ineens snel groot.

Jullie nieuwe baasjes wachten vol liefde en enthousiasme op jullie komst. Voor ons tijd om jullie los te laten, beetje moeilijk, maar wat komen jullie allemaal goed terecht. Heel veel plezier lieverds....