Kijk eens wat een twee knapperds naast elkaar. Wat vinden ze elkaar leuk! Binnenkort zal Pucky voor het eerst mama worden en Dommel voor het eerst papa. Wat een spannende tijd.  Pucky haar buikje is al flink gegroeid en ze doet echt  veel rustiger aan dan normaal. Laat de kleintjes nog maar even goed groeien in haar warme buikje. 

De zesling van Pucky en Dommel is geboren. Het was een snelle en makkelijke bevalling en Pucky is zo lief en zorgzaam. 

Zes kanjers! Wat zijn we trots op Pucky en Dommel. 

Nog zo pril, oogjes en oortjes zijn nog gesloten. Ze slapen, drinken, groeien, slapen, drinken, groeien... Mama Puck heeft melk in overvloed!

De oogjes zijn open, kijk eens hoe schattig ze zijn.

Bijna vier weekjes oud, de vachtjes beginnen flink te groeien. Het worden langzaam maar zeker al echte mini hondjes. Zo verliefd!!

We smelten helemaal weg bij het zien van deze prachtige snoetjes, allemaal even mooi, even lief!

Zes weken oud en wat genieten ze van buiten spelen. Het is erg warm dus we staan vroeg op zodat ze toch nog flink wat tijd hebben om te ravotten voordat het te warm wordt. Binnen houden we ze goed bezig met steeds nieuwe voorwerpen, geluiden en situaties. En natuurlijk ook heel belangrijk voor pupjes, we zorgen voor genoeg rust tussendoor om alle indrukken te verwerken. Wat een kanjers zijn het. 

Lieve Rosalie, Nina, Mazzel, Sammy, Ted en Kenzo, wat hebben we van jullie genoten, die lieve blik in jullie ogen, de ondeugende stoeipartijtjes, alle knuffelmomentjes en ontelbare likjes. Stap voor stap samen de wereld een beetje ontdekt en nu vliegen jullie uit. Het is hier stil zonder jullie, maar wat zullen jullie genieten bij jullie nieuwe gezinnen. Heel veel geluk lieverds!